Bourgondisch Beetsterzwaag

Genieten van eten en drinken in Beetsterzwaag

Bij onder andere het witte huis en de Heeren van Harinxma kun je heerlijk Bourgondisch en exclusief dineren. De gerechten zijn gemaakt uit eigen oogst. Ook heeft landgoed Lauswolt diverse heerlijke wijnen in het aanbod. Diverse culinaire arrangementen zijn bij landgoed Lauswolt te boeken zoals een twee of drie-daags culinair Lauswolt arrangement. De arrangementen zorgen voor een gevoel van gastvrijheid, luxe en ontspanning tijdens een bezoekje aan dit beroemde Friese landgoed. Een voorbeeld van een arrangement is een ontvangst met kopje koffie en plakje Fries suikerbrood, een specialiteit uit de provincie.

 drinken in Beetsterzwaag
eten in Beetsterzwaag

Met daarbij een over meerdere overnachtingen in een comfortabele of luxere hotelkamer, een overheerlijk champagne ontbijt, een gastronomisch drie gangen diner met speciale gerechten, een wijnarrangement dat bij de gerechten past en een Mokka achteraf. Je wordt op een zeer gastvrije en comfortabele manier in het hotel Lauswolt ontvangen. Lauswolt organiseert ook diverse thema arrangementen in samenwerking met de golfclub in Lauswolt zoals een wijn en spijs avond. Je kunt dan genieten van diverse wijnsoorten. Sommeliers Almar Wessels en Vladimir Sarkysian hebben een grote collectie aan wijnen ingekocht en deze liggen opgeslagen in de wijnkelder van het landgoed.

eten en drinken in Beetsterzwaag

Landgoed Lauswolt heeft ook een spa in het hotel. Een manier om op een zeer relaxte en luxe wijze gebruik van ontspanning te maken. Bij de art of beauty vinden diverse beauty behandelingen en massages plaats. Ook kun je een privé diner organiseren op landgoed Lauswolt voor als je bijvoorbeeld iets te vieren hebt met de familie of met je geliefde. Ook bij Prins Heerlijck in de Beetsterzwaagse Hoofdstraat kun je genieten van Bourgondische gerechten en dranken. Dit exclusieve restaurant biedt pure Franse wijn in haar aanbod gemixt met andere soorten. De wijnen bevatten verschillende druivensoorten waardoor er een grote variatie in smaak en geur ontstaat. De diversiteit aan wijnen is dus zeer uitgebreid. Het restaurant beschikt over verschillende ruimtes waar je sfeer kunt proeven uit de geschiedenis.

wijn
eten en drinken

De openhaardkamer is zeer gezellig met schouw en houten plafon waarbij je met een hapje en drankje in de winters voor het knisperende haardvuur kunt zitten. In het serre restaurant van Prins Heerlijck kun je genieten van een a la carte lunchkaart en bijzonder diner. De tuinkamer van het restaurant biedt veel privacy en gezelligheid en is zeer geliefd bij gasten en zakelijke uitjes. Prins Heerlijck heeft een speciale Vinotheek met veel wereldse wijnen met een Franse Chateau op de achtergrond gevisualiseerd. Ook hotel en restaurant “het Witte Huis” biedt alles voor de levensgenieter. Kortom, Beetsterzwaag heeft genoeg aan restaurants te bieden voor de liefhebber van een Bourgondische leefstijl.