Zwaagdijk is een klein dorpje in Noord-Holland, vlak bij het IJsselmeer. Hoewel het een klein dorpje is, betekent dit niet dat het geen prachtige trouwlocatie kan zijn. Zwaagdijk heeft een lengte van maar liefst 9 kilometer en is daardoor opgesplitst in twee dorpskernen: Zwaagdijk-Oost en Zwaagdijk-West. Dankzij deze lengte biedt Zwaagdijk een mooie gelegenheid voor een prachtige rit in jullie trouwvervoer richting de locatie!

Waarom trouwen in Zwaagdijk

Het kleine dorpje is bescheiden als het gaat om uitgaanslocaties. Maar voor een bruiloft is dat natuurlijk niet het enige wat telt. De bruiloft kan bijvoorbeeld gehouden worden in een weiland tussen de koeien, uiteraard in overleg met de boer. Of wat dacht je van een stoet met al je gasten, waarbij jullie voorop rijden in een exclusieve trouwauto? In Zwaagdijk is dit allemaal mogelijk!

Verkies je wandelen om zo meer van de omgeving te genieten? Zorg dan dat je je goed inleest over goede wandelschoenen, zodat je de dag niet met blaren hoeft af te sluiten!

Trouwlocaties

Een prachtige trouwlocatie in Zwaagdijk is “Theetuin & Catering Zwaagdijk”. Deze locatie biedt een schitterende tuin waarin jullie en jullie gasten een onvergetelijke bruiloft kunnen vieren. In overleg kan de locatie exclusief voor jullie en jullie gasten gereserveerd worden, waardoor het echt aanvoelt als een persoonlijke plek. Naast thee beschikken ze over een catering met heerlijke broodjes, salades en soepen.

Mocht je de voorkeur geven aan een locatie midden in de natuur, dan is dit in Zwaagdijk zeker mogelijk. Het dorp heeft namelijk talloze weilanden. In overleg kan het zomaar zijn dat je te midden van koeien of schapen elkaar het jawoord mag geven. Hoe bijzonder is dat! Een weiland biedt veel ruimte en daarmee ook veel flexibiliteit voor de inrichting. Denk aan een partytent om beschutting te bieden tegen een felle zon of een springkussen voor de jongste gasten.

Woon je al in de buurt van Zwaagdijk of elders op het platteland? Dan kan online shoppen een uitkomst bieden. Zo zorg je ervoor dat de jurken voor je bruidsmeisjes toch nog op tijd arriveren!

Benieuwd naar een trouwerij tussen de koeien, maar heb je er iets meer een beeld bij nodig? Bekijk dan de video in de onderstaande link:

https://www.youtube.com/watch?v=GM-uHJZ7QwY 

Zie je het al voor je?

Zie je jezelf al trouwen op die unieke locatie tussen de koeien? Of geef je toch de voorkeur aan een theetuin voor jouw persoonlijke, bijzondere plekje? Dit is allemaal mogelijk in Zwaagdijk! Dus neem vooral eens een kijkje. Je kunt ook de wat grotere dorpen zoals Hoorn of Enkhuizen bezoeken, die aan het IJsselmeer liggen.