Het Witte Huis in Beetsterzwaag

Hotel het Witte Huis

Het Witte Huis is vaak het eerste waar men aan denkt als hij het woord “Beetsterzwaag” hoort. Het dorpje dat bekend staat om haar adel, bijzondere restaurants en monumentale panden. Het Witte Huis is zeker de moeite waard te om bezoeken voor een heerlijke lunch, bijzondere high tea en exclusief diner. Samen met Lauswolt wel een van de bekenste eetgelegenheden nabij het dorp.

hotel
Het Witte Huis in Beetsterzwaag

Prins Heerlijck biedt diverse exclusieve lunchgerechten aan zoals soepen, heerlijke broodjes, tosti’s, 12 uurtjes, 3 gangenlunchmenu’s, eiergerechten enz. Een ander bekend restaurant is T’ Snack Bearske, de voormalige gastronoom aan de Hoofdstraat 50. Dit is een cafetaria, lunchroom en snackbar. Naast snacks kun je hier ook pannenkoeken en lunchgerechten zoals uitsmijters en tosti’s krijgen. Ook hebben ze visgerechten en kibbeling op het menu staan. Je kunt er online bestellen en afhalen.

Restaurant en feestlocatie

Het Witte huis biedt vele speciliteiten aan. Een Mondiale keuken met een verscheidenheid aan gerechten. Gerechten zijn seizoensgebonden en zeer natuurlijk. Er worden regionale producten geserveerd zoals kazen en wijnen maar ook seizoensgebonden groenten en fruit. Ook wordt er rekening gehouden met speciale dieetwensen. Voor diners is er een ruim aanbod zoals snelle gerechten en bijzondere intieme romantische diners voor twee. Op zomerse dagen kan men op het terras genieten van een lunch of diner. Je kunt zelf je menu samenstellen en kiezen voor een 3, 4 of meerdere gangen menu met een keuze van de kaart. Er zijn diverse luxe starters te verkrijgen, onder andere gerookte zalm, carpaccio, gevolgte, vlees, pasta’s. Hoofdgerechten als Angus biefstuk, lamsnek, wild, en pastas als tortelinni etc. Ook zijn er nog culinaire specials te bestellen en overheerlijke desserts zoals ijs, brullee, Griekse yoghurt desserts, kazen en vers fruit.

 feestlocatie
bruiloft

Bruiloft in het vooruitzicht? Het witte huis dient ook als perfecte feestlocatie voor een bruiloft, verjaardag of jubileum. Een bruiloftsarragement is zo geregeld bij het Witte Huis. Denk aan ontvangst, receptie met koffie en een bruidstaart, hapjes met champagne, een heerlijk diner of buffet met aansluitend nog een groot muzikaal bruidsfeest. Ook kan het Witte Huis professionele catering voor uw bruiloft in orde maken. Naast bruiloften zijn er ook familifeesten, condoleances en zakelijke feestjes te boeken bij het Witte Huis. Het Witte Huis is dus zeker de moeite waard om te bezoeken, of je nou komt voor een eenvoudige lunch, uitgebreid arrangement of feest, alles is mogelijk.