Heb je ieder jaar het voornemen om meer te gaan sporten om dan enkele weken later tot de conclusie te komen dat je er nog niet aan toe bent gekomen. Heel wat mensen hebben als excuus dat het sporten in de gym te veel tijd kost. Maar wat als je thuis zou kunnen sporten conditie opbouwen voor je tv?

Fit at Home, hoe werkt het?

Heel wat mensen houden niet van sporten in de gym omdat ze dan met hun buikje tussen de afgetrainde sporters moeten staan zweten. Met Fit at Home hoeft dat niet. Zo kan je met dit platform krachttraining zonder sportschool beginnen en dat vanuit je eigen woonkamer. Fit at Home is het enige thuissportplatform in Nederland en laat je toe om workouts te bekijken en mee te doen wanneer dit jou het beste uitkomt. En dat met enkele klikken van je afstandsbediening. Fit at Home kan je gebruiken via onder meer KPN of Ziggo of via je laptop of telefoon. Je hebt de keuze uit meer dan duizend workouts en dat voor iedere spiergroep of doelstelling. Of je nu meer spiermassa wil, een betere conditie of gewoon wil afslanken.

Waarom is Fit at Home een goed idee?

Sporten zonder stress

Veel mensen haken af om te beginnen met sporten omdat ze niet graag zweten tussen sporters die al volledig afgetraind zijn. Ook bij het volgen van groepslessen hebben ze vaak te weinig zelfvertrouwen omdat ze vrezen een te slechte conditie te hebben om mee te kunnen met de rest van de groep. Met Fit at Home kunnen ze starten op het niveau en de intensiteit dat ze zelf wensen. En dat vanuit hun eigen comfortabele leefomgeving. Zo kan je krachttraining zonder sportschool doen. Alleen in je woonkamer of samen met een vriend of vriendin.

Probeer verschillende workouts door elkaar

Met verschillende sporten conditie opbouwen is mogelijk via Fit at Home. Je hebt de keuze uit een ruim aanbod van meer dan duizend workouts voor verschillende spiergroepen en doelstellingen. Deze worden gegeven door professionele personal trainers. Tegelijk is het mogelijk en aangeraden om verschillende workouts te combineren.

Sport wanneer je het uitkomt

Misschien wil je een bepaalde workout volgen in je lokale gym maar komt het qua tijdstip niet goed uit. Met het thuissportplatform Fit at Home bepaal je zelf wanneer je sport. In de ochtend net na het opstaan of een intensieve sessie na het werk.